У Кіровограді відбувся поетичний конкурс

Листопад 18, 2015 | Новини | Переглядів: 1345 | Коментарі: 0

До Дня студента у будинку культури «Авіатор» відбувся поетичний конкурс «На крилах поезії». Ініціаторам проведення конкурсу став майбутній пілот-четверокурсник Андрій Ацаулов, його ініціативу підтримали керівник БК «Авіатор» Микола Барабуля і відділ сім'ї та молоді Кіровоградської міської ради.

Курсанти та студенти льотної академії демонстрували свої таланти у двох номінаціях «Власні вірші» та «Вірші на вибір».
Переможцем поетичного конкурсу у категорії “Власні вірші» стала Катерина Кулик, з поезією «Судьба». ЇЇ вірш актуальний для всіх поколінь, адже нас в будь-якому віці можуть спіткати випробування. І треба уміти їм протистояти. Кожен сам обирає шлях яким він буде іти: боротиметься за своє щастя чи довіриться долі і буде плити за течією….

А у номінації «Вірші на вибір» перемогу святкувала Катерина Стифутіна з твором Андрія Дементьєва “Ни о чем не жалейте”.

Вибрала цей вірш тому, що у кожної людини бувають темні «полоси» життя і не потрібно впадати у відчай, не опускати руки, не падати духом, а забрати всі свої сили і вміння і йти вперед – скоро все зміниться на краще, - відзначила Катерина Стифутіна. - Я курсантка 3 курсу

Кіровоградської льотної академії Національного авіаційного університету, факультет - обслуговування повітряного руху. Люблю творчість, поезію тому відвідую будинок культури «Авіатор», навчаюсь майстерності декламування поезії у Миколая Івановича Барабулі.

Крім того, призи глядацьких симпатій отримали:Максим Трохименко та Анастасія Галінська із власними віршами та Марина Козлова з поезією “Оркестр”.

Джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool