У Кіровограді відбувся майстер-клас «Зимові візерунки»

Січень 28, 2016 | Новини | Переглядів: 1155 | Коментарі: 0

28 січня 2016 року у відділі Кіровоградського обласного художнього музею - картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна», у рамках «Творчої майстерні» був проведений майстер-клас з декоративного живопису «Зимові візерунки».

Натхненні чудовим зимовим ранком та прекрасними візерунками на вікнах створеними морозним вітерцем, відвідувачі нашого майстер-класу навчалися володіти пензлем, створювати цікаві та динамічні мазки, імпровізувати у створенні картин та розвивати художнє бачення. Тим самим вони вдосконалювали навички декоративного живопису, які отримали на попередніх заняттях.

Роботи, що малювали наші майстрині вирізнялися своєю незвичністю та динамікою, «живою лінією», пластикою форми і неперевершеними кольоровими поєднаннями.

По завершенні майстер-класу кожен з учасників заходу забрав з собою не тільки виразну і емоційну картину, яка передавала його внутрішній стан, а й чудовий настрій, спогади про теплу, творчу атмосферу майстерні в галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна».

Богдан Мороз художник І категорії відділу музею - картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна»


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool