У Кіровограді відбувся Єлисаветградський бал

Лютий 16, 2016 | Новини | Переглядів: 1202 | Коментарі: 0

14 лютого 2016 року У Кіровоградській обласній філармонії Молодіжною радою при виконавчому комітеті Кіровоградської міської ради при підтримці відділу сім'ї та молоді Кіровоградської міської ради проведено другий Єлисаветградський молодіжний благодійний бал.

Атмосфера молодіжного балу зачаровувала: елегантні вечірні сукні панянок, костюми і краватки-метелики чоловіків, віденський вальс …

Розпочався бал з класичної романтичної музики у живому виконанні учнів Кіровоградського музичного училища. Молодші вихованці народного ансамблю бального танцю «Конвалія» розважали гостей виконанням вальсу, румби… Після запальних танців професіоналів проведено майстер-клас «віденський вальс» для всіх бажаючих, після чого молодь з задоволенням вальсувала просторою залою філармонії. Бажаючі взяли участь у конкурсі на звання «Король і королева балу». Змагалось сім чудових пар, які продемонстрували вміння вальсувати, виявляти почуття та розповіли свою історію кохання. Перемогли Максим Більницький та Вероніка Параніна, які отримали романтичний подарунок від спонсорів.

Однією з найромантичніших подій балу стало оригінальне публічне зізнання в коханні та пропозиція «руки і серця» Сергія Олені.
Приємним і яскравим сюрпризом для всіх панянок балу виявились красиві троянди, які їм подарували елегантні чоловіки.

Протягом балу проводилось кілька міні – аукціонів та благодійна акція «Кохання заради добра», зібрані кошти отримає молода сім'я - учасники антитерористичної операції на сході України.

Організатори висловлюють щиру подяку ландшафтній майстерні «Пан Тюльпан», ресторану «Соренто», НК «Rasputin Club», студії флористики «Єлена», Спілці вірмен України та кінотеатру «Портал».


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool