У Кіровограді відбувся хокейний турнір

Грудень 22, 2015 | Новини | Переглядів: 1007 | Коментарі: 0

20 грудня у бібліотеці ім. Шевченка пройшов дитячий чемпіонат міста Кіровограда з хокею на столі, присвячений Дню Святого Миколая. Загалом у спортивному турнірі взяли участь 27 юних спортсменів.

Серед учасників до 6 років переміг Максим Хімченко. У віковій категорії до 8 років перемогу виборов Артем Матанцев. Серед юних спортсменів до 10 років переміг Олександр Понура. У змаганні спортсменів старших 10 років найкращий результат продемонстрував Євгеній Матанцев. У відкритій віковій групі найсильнішим виявився Дмитро Литвинюк.

Переможці й призери змагань нагороджені дипломами відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради, медалями та сувенірами від обласного відділення Національного олімпійського комітету України, а всі учасники турніру отримали солодкі призи від обласної федерації хокею на столі.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool