У Кіровограді відбувся гала-концерт конкурсу художнього слова та акторської майстерності

Березень 28, 2016 | Новини | Переглядів: 895 | Коментарі: 0

Навчально-виховне об’єднання „Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів № 16 – дитячий юнацький центр „Лідер” гостинно приймали учасників гала-концерту IV міського конкурсу художнього слова та акторської майстерності «Театральна молодь літературного міста».

У відбіркових етапах конкурсу взяли участь 117 виконавців з 29 навчальних закладів у номінації «Художнє слово» та «Власний твір» та 12 театральних колективів закладів освіти у номінації «Театр».

У номінації «Художнє слово» переможцями та призерами стали 45 учасників, у номінації «Власний твір» особливими відзнаками «Гран-Прі» конкурсу відзначено 14 учасників, у номінації «Театр» призові місця отримали 9 театральних колективів.

Учасників гала-концерту привітала начальник управління освіти Лариса Костенко і по закінченню заходу вручила переможцям, призерам та володарям «Гран-Прі» конкурсу грамоти управління освіти та цінні подарунки.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool