У Кіровограді відбулися урочистості з нагоди Дня Конституції України

Червень 24, 2016 | Новини | Переглядів: 1237 | Коментарі: 0

На урочисте шикування правоохоронців прибули керівник Нацполіції області Сергій Кондрашенко, голова обласної державної адміністрації Сергій Кузьменко, голова обласної ради Олександр Чорноіваненко, народний депутат Костянтин Яриніч та голова відомчої профспілкової організації Валерій Шевчук.

У заході взяли участь працівники обласного апарату управління, структурних підрозділів, відділів і відділень, бійці роти поліції особливого призначення та батальйону «Кіровоград», а також патрульні поліцейські.

Шеф поліції області Сергій Кондрашенко звернувся до колег зі словами вдячності, підтримки і настанов.
«На працівників поліції народ покладає завдання державної ваги – підтримання порядку і спокою у суспільстві, боротьби зі злочинністю та захисту рубежів країни. І наш обов᾿язок та покликання – зробити все можливе для гідного їх виконання», - зокрема зазначив очільник відомства.

Із нагоди свята Сергій Кондрашенко вручив Подяки керівникам підрозділів, працівники яких неодноразово несли службу і зараз перебувають у зоні проведення АТО, та окремим правоохоронцям галузевих, територіальних органів поліції і патрульним.

Почесні гості подякували захисникам порядку та Закону за добросовісну працю, побажали успіхів у щоденній роботі, здоров᾿я, благополуччя у родинах і мирного неба.

У якості заохочень поліцейські отримали від керівництва області та Профспілки Грамоти.

Сектор комунікації ГУНП в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool