У Кіровограді відбулась творча година

Грудень 16, 2015 | Новини | Переглядів: 1373 | Коментарі: 0

Напередодні найулюбленішого дітлахами свята Чудотворця Миколая працівники бібліотеки-філії №4 запросили учнів молодших класів навчально-виховного об’єднання №32 на творчу годину «Добрі свята приходять у дім».

Уважно слухаючи легенди про добрі справи Миколая Чудотворця та давні звичаї святкування дивовижних і найочікуваніших і дітьми і дорослими свят зимового циклу – Нового року, Різдва, Водохреща, діти власноруч створювали Різдвяних янголят з вірою в те, що вони неодмінно виконають усі бажання та подарують ключі небесні, які відчинять усім шлях до успіху і в навчанні, і в роботі.
Тож, вітаємо користувачів бібліотеки з наступаючим Новим роком!
Бажаємо усім миру, любові, злагоди на багато щедрих літ! Нехай добрі свята, що незабаром прийдуть до кожної оселі, дадуть надію, що прийдешній рік буде кращим, ніж минулий!

Завідуюча бібліотеки-філії №4 Ірина Абрамова
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool