У Кіровограді відбулась акція «Військовий янгол»

Квітень 19, 2016 | Новини | Переглядів: 902 | Коментарі: 0

За ініціативи Кіровоградської обласної молодіжної організації “Пробудження-Україна” та за підтримки відділу сім'ї та молоді міської ради протягом березня 2016 року у місті Кіровограді проходила акція “Військовий Янгол”.

В акції взяли участь більше трьох тисяч дитячих робіт, які виготовили учні загальноосвітніх шкіл міста Кіровограда, вихованці дитячо-юнацьких клубів, вихованців позашкільних навчальних закладів та Кіровоградського обласного центру дитячо-юнацької творчості.
Всі дитячі “Янголятка” через волонтерів потраплять до військових. “Янгол” з давніх часів був символом миру та добра. В даному випадку кожний “Янгол” з моменту попадання на Схід України, до військових, виконуватиме функції оберегу та захисту військового і зватиметься вже “Військовим Янголом”.
Найкращі роботи журі вже визначило, переможці будуть нагороджені.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool