У Кіровограді відбудеться загальноукраїнська акція голосних читань

Вересень 28, 2014 | Новини | Переглядів: 1128 | Коментарі: 0

30 вересня 2014 року об 11.00 біля пам’ятника Тараса Шевченка (майданчик обласної бібліотеки для дітей ім. А. Гайдара) відбудеться загальноукраїнська акція голосних читань віршів Т.Г.Шевченка в рамках відзначення Всеукраїнського дня бібліотек.

Під час акції, яка проводиться спільно трьома обласними бібліотеками, небайдужі кіровоградці читатимуть вірші Шевченка ланцюжком, з різних носіїв – з книжок, планшетів, е-книжок, мобільних телефонів тощо. Меседж голосних читань: «200 років – 200 секунд». Тобто кожен зможе прочитати свій уривок з поезій протягом 200 секунд. Таким чином, даний захід стане ще однією акцією у межах проекту Української бібліотечної асоціації «Читай! Формат не має значення!».
Захід супроводжуватиметься відкритими переглядами виставки малюнків учнів художньої школи ім. О.О.Осмьоркіна «До України серцем пригорнуся», книжкової виставки різних видань «Кобзаря» «Шевченкова криниця у віках». До підбірки входять понад 20 видів «Кобзарів», серед яких є дійсно унікальні. На фоні виставки усі бажаючі зможуть сфотографуватися.
Також учасники акції матимуть можливість взяти участь у флеш-мобі «Нас єднає Тарасове слово» (написати кілька рядків з поезій Шевченка на інтерактивній дошці).
Цим дійством обласні бібліотеки вшановуватимуть Великого Кобзаря, адже 2014 рік – Рік 200-річчя Шевченка.
Участь в акції вільна, можуть долучитися усі небайдужі кіровоградці, вишиванки - вітаються!

Запрошуємо усіх до участі.

Довідки за телефонами організаторів акції:
066 122 70 98 (Світлана)
066 309 75 47 (Наталія)
0954712767 (Тетяна)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool