У Кіровограді відбудеться цікава акція

Листопад 13, 2015 | Новини | Переглядів: 1240 | Коментарі: 0

17 листопада у світі відзначають міжнародний день студента. Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва не могла залишитись осторонь цього особливого дня і підготувала для своїх відвідувачів цікаву акцію «День читацьких мрій», що пройде 17 листопада 2015 року з 12.00 до 15.00.

Про що мріють наші читачі? Про гарні книги, цікаві заходи, креативні розваги. Цього дня ми запрошуємо поринути у світ здійснення мрій.
До уваги відвідувачів бібліотеки буде представлена найбільша виставка новинок літератури. Книги за різними напрямками та на будь який смак. Стільки нових книги в бібліотеці ви ще не бачили.
Що цікавого можна зробити з книги? Про це розкажуть оригінальні книжкові інсталяції біля який можна буде зробити й цікаве фото на згадку.
Як тюнінгувати читацький квиток? Про це дізнаються відвідувачі неординарного майстер-класу.
А найактивніші читачі перетворяться на завзятих квестерів та працюватимуть над розшифруванням підказок та виконання цікавих завдань пов’язаних з книгою.
Цього дня – ніякої тиші у бібліотеці! Бібліотека – це територія ваших мрій! Завітайте і хоча б одна з них обов’язково здійсниться.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool