У Кіровограді відбудеться презентація пункту європейської інтеграції

Квітень 12, 2016 | Новини | Переглядів: 773 | Коментарі: 0

14 квітня о 13:30 в Кіровоградській обласній бібліотеці для юнацтва відбудеться презентація пункту європейської інтеграції «Все про Європу: читай, слухай, дізнавайся», який створено за підсумками перемоги бібліотеки у конкурсі Української Бібліотечної Асоціації «Все про Європу: читай, слухай, дізнавайся в пунктах європейської інформації в бібліотеках» за підтримки Європейського Союзу (програма Erasmus +(Жан Моне)».

У 2015 році Українська бібліотечна асоціація стала переможцем програми Європейського Союзу «Еразмус+ (Жан Моне)» та з вересня 2015 року розпочала реалізацію проекту «Все про Європу: читай, слухай, дізнавайся в пунктах європейської інформації в бібліотеках».

Проектом передбачено відкриття в містах і районах по всій Україні 100 пунктів європейської інформації та забезпечення їх необхідними інформаційними матеріалами. Для того, щоб визначитися з бібліотеками – місцями розташування пунктів, було проведено конкурс проектів. Бібліотеки Кіровоградщини вибороли право на створення 5 таких пунктів: серед них Долинська районна бібліотека для дорослих, Маловисківська района бібліотека ім. Лесі Українки, Олександрійськаміська центральна бібліотека ім. О. С. Пушкіна, Олександрівська районна бібліотека для дорослих і Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва.

Українська молодь обирає європейський вектор розвитку інтеграції держави, бо наш народ із його культурною спадщиною, гуманістичною ментальністю достойний зайняти в Європі гідне місце. Ми живемо в унісон з Європою, мислимо по-європейськи, у нас спільні ідеали.
Європейський Союз – це 28 держав Європи, які об´єдналися на основі загальнолюдських і демократичних цінностей задля досягнення стабільності, миру та процвітання. ЄС є унікальним утворенням, адже залишаючись незалежними суверенними державами, його члени заснували спільні інституції задля розв´язання питань, що становлять їхній спільний інтерес.

читайте также: Fotoinform.net запустил мобильное приложение для iOS-устройств

Під час заходу відбудеться:
- Презентація пункту європейської інтеграції «Все про Європу: читай, слухай, дізнавайся» в рамках проекту Української Бібліотечної Асоціації «Все про Європу: читай, слухай, дізнавайся в пунктах європейської інформації в бібліотеках» за підтримки Європейського Союзу (програма Erasmus +(Жан Моне)»;
- Представлення досвіду членів Ради Євроклубів Кіровоградської області та євроклубів ЗОШ № 30 («Європейський»), гімназії ім. Т. Шевченка;
- Музичний супровід від учнів Кіровоградської музичної школи №1 ім. Г. Г. Нейгауза

Діяльність пункту європейської інтеграції «Все про Європу: читай, слухай, дізнавайся» обласної бібліотеки для юнацтва буде спрямована на збір та розповсюдження інформації щодо євроінтеграції, на налагодження взаєморозуміння між людьми, активізацію міжкультурного діалогу.


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool