У Кіровограді відбудеться фестиваль нових їдей

Вересень 16, 2015 | Новини | Переглядів: 911 | Коментарі: 0

17 вересня 2015 року о 13 годині біля приміщення центральної міської бібліотеки (площа Дружби народів, 6) відбудеться Фестиваль нових ідей «Від ідеї до втілення». На Фестивалі будуть підводитися підсумки конкурсу ідей і проектів, який проходив в Кіровоградській МЦБС з січня по вересень 2015 року.

Конкурс проводився з метою підвищення престижу бібліотек у суспільстві, стимулювання творчої ініціативи бібліотек у наданні безперешкодного доступу до інформації.

Також у Кіровограді стартував обласний конкурс інновацій «Формування громадянської позиції, національної свідомості, культури і духовності». У ньому брали участь 6 бібліотек. На Фестивалі нових ідей буде визначено переможця міського етапу даного конкурсу.

Також на Фестивалі бібліотекарі міста представлять на виставці-хобі “Бібліотекар +” свої роботи: картини із солоного тіста, вироби із бісеру, різноманітні колекції, які були зібрані учасниками виставки.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool