У Кіровограді вчилися попереджувати торгівлю людьми

Січень 27, 2016 | Новини | Переглядів: 1172 | Коментарі: 0

26 січня у у Кіровоградській універсальній науковій бібліотеці ім. Д.І. Чижевського відбувся тренінг на тему «Поширення Національного механізму взаємодії суб'єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми».

У тренінгу, підготовленому відділом сім'ї та молоді Кіровоградської міської ради спільно з Кіровоградською обласною інформаційною службою з актуальних питань жіноцтва, взяли участь працівники виконавчих органів Кіровоградської міської ради та фахівці із соціальної роботи Кіровоградського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді .

Учасники тренінгу вчилися методам попередження та протидії торгівлі людьми, швидкій і злагодженій взаємодії при роботі з постраждалими особами, як дорослими, так і дітьми, швидкому і юридично грамотному оформленню документів для встановлення статусу особі, яка постраждала від торгівлі людьми, наданню психологічної, медичної, соціальної, правової допомоги постраждалій особі, розробці реабілітаційного плану для відновлення нормальної життєдіяльності постраждалих осіб.

Торгівля людьми це латентний скритий злочин. Постраждалих від торгівлі людьми, а це фізична і сексуальна експлуатація, примусова неоплачувана праця за кордоном та в своїй країні, примусове або обманне вилучення органів, складно ідентифікувати саме через низький рівень обізнанності населення, низький рівень правових знань, приховування фактів обставин справи та страху самих постраждалих заявити про ситуацію, в яку вони потрапили.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool