У Кіровограді в кафе зарізали чоловіка

Травень 31, 2016 | Новини | Переглядів: 3246 | Коментарі: 0

В обласному центрі працівники карного розшуку у взаємодії з патрульною поліцією затримали раніше судимого чоловіка. Зловмисник підозрюється в умисному вбивстві 43-річного знайомого, що сталося напередодні вихідних.

На лінію «102» надійшло повідомлення від лікаря швидкої медичної допомоги про те, що під час виїзду за викликом до одного з місцевих кафе було виявлено тіло чоловіка з ножовим пораненням. На жаль, медикам врятувати потерпілого не вдалося, травми виявилися смертельними.

На місце події прибула слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили, що близько 20-ї години вечора двоє жителів обласного центру відпочивали у закладі. У ході розпиття спиртних напоїв між чоловіками виникла сварка. Потерпілий нібито обізвав знайомого та кілька разів ударив. Це дуже обурило зловмисника і у відповідь він дістав із кишені ножа та наніс ним удари кривднику в область серця та у спину. Після скоєного чоловік пішов у невідомому напрямку.

Свідки пригоди негайно викликали «швидку» та поліцейських.
«Вже наступного дня працівники карного розшуку вийшли на слід 43-річного зловмисника. Як з’ясувалося, чоловік повертався до закладу, щоб забрати свій планшет та коли дізнався, що його річ вилучили правоохоронці, почав переховуватися. Намагаючись відвести від себе підозру, викинув знаряддя злочину у річку, - розповів начальник Кіровоградського відділу поліції Ігор Пайлик. - Кіровоградця затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України і оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України».
Чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

За матеріалами Кіровоградського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool