У Кіровограді учасники АТО матимуть можливість отримати житло

Січень 13, 2016 | Новини | Переглядів: 1184 | Коментарі: 0

Вирішення проблеми надання житла у Кіровограді для учасників АТО знаходиться під контролем міської влади.

На цьому акцентував увагу міський голова Андрій Райкович сьогодні, 13 січня, під час зустрічі з військовою спільнотою.

Очільник міста відзначив, що у Кіровограді недостатня кількість землі, аби виділити ділянки для індивідуальної забудови усім військовослужбовцям, які мають на це право.

Але, враховуючи, що учасникам АТО необхідно врешті – решт житло, можна одночасно з пошуками варіантів розширення території обласного центру під житлову забудову, вирішувати питання в інший спосіб, запропонуав Андрій Райкович.

По перше, у міському бюджеті передбачені кошти на зведення 50-ти квартирного будинку. Для нього вже залили фундамент. Будівельні роботи мають розпочатися незабаром. По – друге, на селищі Новому є гуртожиток, який можна відновити.
- Це нормальне приміщення, збудоване ще в 70-х роках. Ми проведемо там експертизу. Якщо характеристики фундаменту і стін відповідатимуть будівельним стандартам і нормам – будемо облаштовувати в ньому житло для воїнів. Це наш план на 2016 рік, - повідомив міський голова.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool