У Kіровограді створено робітничу дружину

Лютий 24, 2014 | Новини | Переглядів: 1282 | Коментарі: 0

У меморандумі, написаному у зв’язку зі створенням робітничої дружини незалежної профспілки “Трудова солідарність”, сказано:
“…Ми, громадяни України, члени профспілки “Трудова солідарність”, згуртувалися в цей непростий час для спільного захисту основних і невід’ємних людських прав, приймаємо цей Меморандум, виходячи із ситуації, що склалася на даний час в Україні…

Усі без винятку центральні державні інститути: президент, уряд , парламент, усі політичні лідери і партії, включені в чинну політичну систему, демонструють повну неспроможність, нездатність до прийняття адекватних ситуації рішень, цілковитий відрив від народу й цинічну байдужість до його інтересів. Ці інтереси не тільки не збігаються з інтересами народу, а й прямо їм суперечать. У цій ситуації єдиний порятунок для народу вбачаємо в громадському об’єднанні знизу. Саме громадянське суспільство України, починаючи з низового рівня, з окремих громадян, повинне сьогодні згуртуватися. Сьогодні ми всі разом усвідомлюємо, що саме ми, пересічні громадяни України, і є влада, що ніякої іншої влади, крім нас, трудового народу, немає і не може бути, що саме нам випала історична місія завершити оформлення української державності…
У цих умовах формування загонів робітничої дружини “Трудової солідарності” має стати найневідкладнішою, найнароднішою та найнагальнішою формою самоорганізації. Сьогодні ми – український народ – здійснюємо революцію. А будь-яка революція тільки тоді хоч чогось варта, коли вона вміє себе захищати… Метою створення нашої дружини є захист завоювань української революції, формування нового, народного, громадянського простору в Україні, недопущення повернення старих порядків”.
Створений із членів профспілки “Трудова солідарність” кіровоградський загін робітничої дружини разом з представниками правоохоронних органів забезпечуватиме в нашому обласному центрі дотримання громадського порядку, контролюватиме дії посадовців органів державної влади та органів самоврядування задля неповернення старих порядків.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool