У Кіровограді створене нове комунальне підприємство

Березень 29, 2016 | Новини | Переглядів: 1314 | Коментарі: 0

Кіровоградська міська рада своїм рішенням створила Комунальне підприємство «Електротранс» та затвердила Статут підприємства і передачу матеріальних цінностей.

Відповідно до прийнятого рішення міської ради комунальному підприємству «Електротранс» передається на праві господарського відання цілісний майновий комплекс комунального підприємства “Кіровограделектротранс”, розташований по проспекту Університетському, 3 у Кіровограді.

- Створення комунального підприємства дозволить повернути міський електротранспорт у комунальну власність без найменшої затримки у його функціонуванні, - переконаний міський голова Андрій Райкович. – Процедура ж повернення орендованого майна від ТОВ “Єлисаветградська транспортна компанія” до комунальної власності буде виписана окремим рішенням міської ради і здійснюватиметься у повній відповідності до чинного законодавства зі скаладанням відповідних актів.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool