У Кіровограді спіймали нічного крадія

Червень 05, 2015 | Новини | Переглядів: 932 | Коментарі: 0

24-річний житель обласного центру намагався викрасти 30 метрів телефонного кабелю на одній з вулиць на околиці міста Кіровограда.

Близько третьої години ночі до головного пульту спостереження ДСО надійшло повідомлення про спрацювання сигналізації на території приватного сектору.
На перехресті вулиць мікрорайону наряд Державної служби охорони виявив пошкоджений телефонний кабель. Також правоохоронці помітили невідомого, який не зміг пояснити мету свого перебування поряд з місцем правопорушення.
Під час зовнішнього огляду у чоловіка працівники міліції виявили пристрій для обриву повітряних дротів, а саме - шнур з прив’язаним вантажем.
Для з’ясування обставин події на місце було викликано слідчо-оперативну групу міськвідділу та представника підприємства зв’язку. Попередньо встановлено, що злодій шляхом пошкодження цілісності телефонної лінії намагався здійснити крадіжку тридцяти метрів кабелю.
Правопорушником виявився 24-річний чоловік, що проживає на цій же вулиці.
За даним фактом проводиться подальша перевірка та встановлюється розмір завданих збитків.
За матеріалами УДСО
при УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool