У Кіровограді шукають таланти

Серпень 28, 2015 | Новини | Переглядів: 1314 | Коментарі: 0

Покровський ярмарок  запрошує майстрів декоративно-ужиткового мистецтва та аматорські ансамблі.

З 1 жовтня у Кіровограді стартує агропромислова виставка "АгроЕкспо-2015", в рамках якої з 2 по 3 жовтня пройде "Покровський ярмарок", повідомляє прес-служба виставки.

До участі запрошуються майстри традиційних та сучасних ремесел, талановита молодь, танцювальні та народні колективи художньої творчості, майстри декоративно-ужиткового мистецтва. Участь безкоштовна!

Учасників та гостей чекає барвистий етно-вир "Покровського ярмарку" в кращих народних традиціях ‒ від страв української та інших національних кухонь до можливості самостійно випробувати свої вміння і таланти на гончарному колі, ковальському горні, доторкнутися руками до "живої" глини и багато іншого.

З питань участі звертатись за телефоном: (0522) 35-83-79

У Кіровограді відбувся велопробіг
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool