У Кіровограді школярів запросили на правову орбіту

Листопад 18, 2015 | Новини | Переглядів: 5400 | Коментарі: 0

Права і закони супроводжують людину у продовж життя. А щоб навчити правильно користуватися своїми правами і добре виконувати свої обов’язки, бібліотекарі філії №4 Кіровоградської міської централізованої бібліотечної системи запросили на правову орбіту «Великі права маленької людини» учнів молодших класів навчально-виховного об’єднання №32.

Школярі ознайомилися з основними положеннями Конвенції про права дитини, переглянули відеопрезентацію «Знай свої права, виконуй свої обов’язки», пограли у правову гру «Так чи ні», виконали тест «Чи знаєш ти свої права і обов’язки?»

Та найбільше дітям сподобалася рольова гра, у якій вони в образі справедливого судді визначали у кого з казкових героїв тієї чи іншої казки були порушені права. Маленький суддя виносив правомірне рішення, турбуючись про реалізацію прав кожної дитини.

Тож, у цікавій ігровій формі діти дізналися про закони і статті основних документів з охорони дитинства, які й мають захищати їх права.

Завідуюча бібліотеки Ірина Абрамова
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool