У Кіровограді рятувальники здобули перемогу у змаганнях з легкої атлетики

Травень 20, 2016 | Новини | Переглядів: 940 | Коментарі: 0

20 травня у Кіровограді у рамках «Динаміади-2016» відбулися змагання з легкої атлетики, участь у яких взяли збірні команди Управління ДСНС, ГУ Нацполіції, пенітенціарної служби, Збройних сил та У СБУ. Учасники, серед яких були як чоловіки, так і жінки, змагалися у кросі на 3 та 1 км.

Варто зазначити, що рятувальники Кіровоградського гарнізону продовжують свої успішні виступи серед силових структур області. Так, в особистому заліку на дистанції 1000 метрів представники пожежно-рятувальної служби Іван Ковальов та Дмитро Настоящий посіли перше та третє місце відповідно. Олена Гаркуша фінішувала на цій дистанції другою. У бігу на 3000 м блискуче виступили Дмитро Капінус та Валерій Іващенко. Дмитро здобув переконливу перемогу, а друге місце посів Валерій Іващенко. Завдяки таким високим результатам в загальнокомандному заліку рятувальники здобули перше місце.

За словами тренера команди Олега Твердоступа, такий результат не є випадковим – учасники збірної пожежно-рятувальної служби області тренуються постійно. Дмитро Капінус – кандидат у майстри спорту з легкої атлетики, Іван Ковальов – займається футболом, крім цього, обидва спортсмени входять до команди з пожежно-прикладного спорту. Дмитро Настоящий також займається у цьому виді. Команду посилили представниці прекрасної статі – Тетяна Міщенко та Олена Гаркуша. Щодо найближчих планів, то попереду у команди Управління ДСНС змагання з поліатлону, до яких вже розпочалася грунтовна підготовка.

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool