У Кіровограді рятувальники вшанували пам’ять ліквідаторів Чорнобильської катастрофи

Квітень 26, 2016 | Новини | Переглядів: 1563 | Коментарі: 0

26 квітня нинішнього року в Україні відзначаються сумні роковини – 30-та річниця Чорнобильської катастрофи.

Серед тих, хто кинувся у горнило 4-го енергоблоку були 10 тисяч кіровоградців, серед яких і працівники пожежної охорони.

Сьогодні керівництво та особовий склад Управління ДСНС України в області й учасники ліквідації аварії на ЧАЕС – працівники та пенсіонери структури, зібралися біля меморіальної дошки на фасаді будівлі, щоб вшанувати побратимів-чорнобильців, покласти до підніжжя квіти.

Згодом відбулася хода до пам’ятника “Жертвам Чорнобиля”. Маршем від площі Героїв Майдану до меморіалу крокували кіровоградці, ліквідатори, родини загиблих чорнобильців.

Біля меморіалу лунало багато теплих слів на адресу тих, кому довелося подивитися в очі смертельній небезпеці. Хвилиною мовчання громада вшанувала пам’ять тих, чиє життя забрав «мирний» атом. Нинішнє покоління рятувальників шанує подвиг старшого покоління вогнеборців, тож сьогодні працівники Управління ДСНС поклали квіти до підніжжя пам’ятника та забезпечили почесну варту.

Величний подвиг здійснили всі, хто брав участь у ліквідації наслідків вибуху на Чорнобильській атомній електростанції. Тому Чорнобиль для нас ніколи не стане минулим. Керівництво Управління та особовий склад бажає героям-ліквідаторам здоров’я, добробуту та довгих років життя.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool