У Кіровограді розглядалися питання щодо особливостей застосування податкового компромісу

Березень 20, 2015 | Новини | Переглядів: 1195 | Коментарі: 0

Нещодавно заступник начальника Кіровоградської ОДПІ ГУ Міндоходів у Кіровоградській області Оксана Єфімович зустрілась з представниками малого та середнього бізнесу міста Кіровограда

Під час зустрічі розглядалися питання щодо нововведень до Податкового кодексу в 2015 році, зокрема про особливості застосування податкового компромісу.
Оксана Єфімович під час зустрічі наголосила, що податкові зобов’язання згідно з процедурою податкового компромісу сплачуються платником податків до бюджету у розмірі 5 % від суми заниження податкового зобов’язання, інші 95% вважаються погашеними за підсумками досягнення податкового компромісу. До цього ж штрафні санкції до платника податків не застосовуються, а пеня відповідно не нараховується.
Платники податків мають право скористатися даною процедурою протягом 90 днів з дня набрання чинності Закону України №63-VIII «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо особливостей уточнення податкових зобов’язань з податку на прибуток підприємств та податку на додану вартість у разі застосування податкового компромісу», а саме не пізніше 16 квітня 2015 року .
З роз’ясненнями щодо податкового компромісу можна ознайомитися в Загальнодоступному інформаційно-довідковому ресурсі на офіційному веб-порталі ДФС України за електронною адресою: http://sfs.gov.ua/. Дане роз’яснення знаходиться в категорії 110.01.
На завершення зустрічі Оксана Володимирівна повідомила, що у разі виникнення бажання скористатися правом на податковий компроміс платники податків можуть подати до Кіровоградської ОДПІ уточнюючі декларації та надала відповіді на питання, які цікавили платників податків.

Прес-служба Кіровоградської ОДПІ
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool