У Кіровограді розформували Громадську раду

Листопад 19, 2014 | Новини | Переглядів: 890 | Коментарі: 0

Це пов’язано із реорганізацією Міністерства доходів і зборів України у Державну фіскальну службу.

«Громадська рада – це цивілізований майданчик для спілкування між ДФС та громадськістю. Адже тільки у діалозі можна знайти конструктивні рішення та оптимальні шляхи для розв’язання актуальних задач у податковій та митній сферах. Впевнена, що ініціативи членів ради сприятимуть ефективній розбудові Державної фіскальної служби», – сказала начальник ГУ ДФС в області Надія Воленшчак на заключному засіданні громадської ради, яке пройшло минулого тижня. Також вона поінформувала присутніх, що відповідно до Закону «Про очищення влади» ДФС України перевірятиме відомості декларацій про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру осіб, до яких застосовуватимуться норми цього закону.
Учасники засідання вирішили припинити діяльність громадської ради при ГУ Міндоходів у Кіровоградській області та сформувати ініціативну групу з підготовки установчих зборів для формування нового складу громадської ради при Головному управлінні ДФС в області. До її складу включили представників новоствореного відомства, громадських організацій та незалежних засобів масової інформації (перше засідання ініціативної групи відбулося вже наступного дня, на якому визначилися з датою установчих зборів – 15 грудня 2014 року).
Голова громадської ради Ігор Волков подякував всім членам ради за активну та продуктивну роботу, а також висловив сподівання, що майбутній новий склад дорадчого органу працюватиме не менш ефективно та ще з більшою активністю.
Претендувати на включення до нового складу ради можуть представники громадських, релігійних, благодійних організацій, професійних спілок та їх об’єднань, творчих спілок, асоціацій, організацій роботодавців, недержавних засобів масової інформації та інших непідприємницьких товариств і установ, легалізованих відповідно до законодавства України.
З детальною інформацією про формування громадської ради при Головному управлінні ДФС у Кіровоградській області можна ознайомитися на сайті територіальних органів ДФС в області за адресою www.kr.sfs.gov.ua.

Прес-служба ГУ ДФС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool