У Кіровограді пройшла патріотична акція

Вересень 19, 2014 | Новини | Переглядів: 1056 | Коментарі: 0

18 вересня на дитячому майданчику біля дитячо-юнацького клубу «Гірник» відділу сім’ї та молоді Кіровоградської міської ради проведено патріотичну акцію «Діти рідному місту», присвячену 260-річчю міста Кіровограда з благодійним зібранням коштів на лікування пораненого в АТО капітана Національної гвардії Завітренка Миколи Миколайовича, який на даний час лікується в госпіталі м. Кіровограда.

В патріотичній акції активну участь взяли вихованці зразкового аматорського колективу-студії хореографічного мистецтва «Аеліта» та студія Кіровоградського патріота-співака Олексія Козачинського. Діти і підлітки за допомогою батьків напекли напередодні печива та провели «ярмарку печива», з продажу якої зібрані кошти та передані Миколі Завітренку, який крім того 20 вересня святкуватиме свій день народження. Для подальшого творчого розвитку підростаючого покоління начальник відділу сім’ї та молоді Кіровоградської міської ради Людмила Дорохіна подарувала вокальному гуртку ДЮК «Гірник» синтезатор, а адміністрація магазину «Світ танцю» - солодощі всім присутнім дітям.
Керівник зразкового колективу – студії хореографічного мистецтва «Аеліта» Олександра Ткаченко щиро дякує відділу сім’ї та молоді Кіровоградської міської ради, педагогам клубу «Гірник», дітям та їх батькам, адміністрації магазину «Світ танцю», гостям акції за моральну та матеріальну підтримку патріотичної акції «Діти рідному місту».

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool