У Кіровограді пройде суботник у парку Космонавтів

Квітень 06, 2016 | Новини | Переглядів: 1115 | Коментарі: 0

Цього року в Кіровограді суботник пройде у парку Космонавтів. У кожному районному центрі Кіровоградщини співробітники ПриватБанку разом зі своїми сім”ями та клієнтами планують долучитись до прибирання тих територій, які їм доручить місцева влада.

9 квітня в ході традиційного Всеукраїнського суботника співробітники, клієнти і партнери ПриватБанку будуть прибирати і озеленювати найпопулярніші серед городян парки, сквери, набережні та зони відпочинку. Штабами суботника, відповідальними за організацію його проведення, стануть 2 500 відділень банку по Україні. А підтримати ініціативу банку пропонують всім бажаючим.

Штабом суботника, відповідальним за організацію проведення, стане Кіровоградське регіональне управління ПриватБанку, розташоване за адресою: м.Кіровоград, вул.Преображенська, 26/70.

"Такі суботники - це не лише чудова традиція, яка щороку знаходить все більшу підтримку у жителів нашого міста та області, - говорить Ростислав Масло, директор Кіровоградської філії ПриватБанку. - Це ще й чудова нагода поближче познайомитися зі своїми клієнтами, активно провести час, спільно з родиною, друзями і колегами, зробивши гарну справу та додавши невеличкий плюсик у свою карму)):”.

У минулому році в суботнику взяли участь понад 150 тисяч осіб із 1 360 міст України. За підсумками "зеленої" ініціативи банку було прибрано 500 тисяч гектарів міських парків і зон відпочинку, вивезено 1500 тонн сміття. Разом з банком проводять свої суботники багато великих підприємств, в числі яких сотні українських компаній, бюджетних підприємств, металургійних заводів і футбольних клубів.

У "зеленому" суботнику може взяти участь кожен. Для цього досить зайти на сайт суботника або звернутися до найближчого відділення ПриватБанку чи Сервісного центру за номером 3700.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool