У Кіровограді пройде суботник у парку Космонавтів

Квітень 06, 2016 | Новини | Переглядів: 1178 | Коментарі: 0

Цього року в Кіровограді суботник пройде у парку Космонавтів. У кожному районному центрі Кіровоградщини співробітники ПриватБанку разом зі своїми сім”ями та клієнтами планують долучитись до прибирання тих територій, які їм доручить місцева влада.

9 квітня в ході традиційного Всеукраїнського суботника співробітники, клієнти і партнери ПриватБанку будуть прибирати і озеленювати найпопулярніші серед городян парки, сквери, набережні та зони відпочинку. Штабами суботника, відповідальними за організацію його проведення, стануть 2 500 відділень банку по Україні. А підтримати ініціативу банку пропонують всім бажаючим.

Штабом суботника, відповідальним за організацію проведення, стане Кіровоградське регіональне управління ПриватБанку, розташоване за адресою: м.Кіровоград, вул.Преображенська, 26/70.

"Такі суботники - це не лише чудова традиція, яка щороку знаходить все більшу підтримку у жителів нашого міста та області, - говорить Ростислав Масло, директор Кіровоградської філії ПриватБанку. - Це ще й чудова нагода поближче познайомитися зі своїми клієнтами, активно провести час, спільно з родиною, друзями і колегами, зробивши гарну справу та додавши невеличкий плюсик у свою карму)):”.

У минулому році в суботнику взяли участь понад 150 тисяч осіб із 1 360 міст України. За підсумками "зеленої" ініціативи банку було прибрано 500 тисяч гектарів міських парків і зон відпочинку, вивезено 1500 тонн сміття. Разом з банком проводять свої суботники багато великих підприємств, в числі яких сотні українських компаній, бюджетних підприємств, металургійних заводів і футбольних клубів.

У "зеленому" суботнику може взяти участь кожен. Для цього досить зайти на сайт суботника або звернутися до найближчого відділення ПриватБанку чи Сервісного центру за номером 3700.


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool