У Кіровограді провели військово-патріотичний альманах

Жовтень 16, 2015 | Новини | Переглядів: 1072 | Коментарі: 0

До Дня Захисника України працівники бібліотеки-філії №4 Кіровоградської міської централізованої бібліотечної системи спільно з військово-патріотичним відділом міської Станції юних техніків провели військово-патріотичний альманах «Я захищаю свій народ!».

Гостями бібліотеки стали Голова Кіровоградської організації «Українська спілка ветеранів Афганістану»(воїнів-інтернаціоналісті і учасників АТО) Остащук Віктор Миколайович, учасник АТО – боєць 42-го мотопіхотного батальйону Місюра Олександр Олександрович, відомий місцевий поет, публіцист та журналіст Любарський Роман Рафаїлович та координатор обласного відділення Асоціації українських письменників, генерал-майор українського козацтва, завідувач військово-патріотичним відділом міської станції юних техніків, поет і письменник Чорний Павло Георгійович.

Захисники України поділилися своїми спогадами про військові дії на Сході України, а присутні на заході учні 9 «А» класу навчально-виховного об`єднання №32 (класний керівник Шусь Алла Анатоліївна) ставили воякам безліч запитань про фронтові будні, переглянули відеокліп, створений нашими земляками – Оленою та Костянтином Пилип`юками у виконанні соліста Кіровоградської обласної філармонії Сергія Дьоміна, були зворушені патріотичними рядками віршів місцевих поетів.
Герої АТО отримали від усіх присутніх щирі слова подяки за їх героїзм та мужність. Вихованці гуртків міської СЮТ подарували військовим обереги, а бібліотекарі попросили передати на передову паперових янголят, створених дітьми під час акції «Оберіг для воїна», яка відбулася напередодні.

Бібліотекарі наголосили на необхідності завжди пам`ятати, хто ми і чиї діти, любити і шанувати славну історію нашого народу , беручи за приклад подвиги наших славних воїнів – захисників України.

Інформацію підготувала Ірина Абрамова


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool