У Кіровограді провели термінову нараду

Січень 12, 2016 | Новини | Переглядів: 1006 | Коментарі: 0

Термінову нараду по стану проїзду автошляхами Кіровоградщини провів начальник Служби автодоріг у Кіровоградській області Сергій Поліщук

Інспектори доповіли керівнику про ситуацію в районах та наголосили на проблемах, що гальмують роботу з ліквідації засніженості.

На дорогах державного значення та по територіальній мережі безперебійний проїзд автотранспорту забезпечено. Розпочаті роботи на місцевій мережі. Проблемним питання залишається лише в Новоархангельському районі через нестачу пального, але всі механізми повністю готові до роботи одразу по його надходженні.

- Необхідно терміново підготувати доручення Кіровоградському облавтодору про негайну ліквідацію недоліків у роботі, - наголосив начальник Служби Сергій Поліщук. – Треба ще раз перевірити інформацію по стану проїзду в Онуфріївському районі та активізувати роботи з ліквідації засніженості по місцевій мережі в області. Крім того, активно приступити до прибирання снігу з узбіч та на місцевій мережі.

В цілому проїзд автотранспорту по області забезпечено. Дорожні служби працюють в посиленому режимі практично цілодобово.

Нагадуємо телефон диспетчера Служби автодоріг, за яким можна повідомити про ускладнення ситуації з проїздом: (0522) 24-35-77 (цілодобово).

Прес-служба САД у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool