У Кіровограді провели нараду про безпеку на пасажирському транспорті (фото)

Серпень 06, 2012 | Новини | Переглядів: 1179 | Коментарі: 0

Безпека - справа спільна: у Кіровограді відбулася координаційна нарада щодо підвищення рівня безпеки на пасажирському транспорті. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у ВЗГ УДАІ УМВС Кіровоградської області 

4 серпня у залі управління ДАІ УМВС України в Кіровоградській області, за ініціативи Державтоінспекції, відбулася нарада на тему: «Безпека на пасажирському транспорті».

Участь у ній взяли начальник відділу автомобільно-технічної інспекції УДАІ УМВС України в Кіровоградській області майор міліції Олександр Скалкович, начальник Управління Укртрансінспекції у Кіровоградській області Олександр Кукуленко, начальник відділу державного контролю та безпеки перевезень на наземному транспорті Управління Укртрансінспекції у Кіровоградській області Вадим Опря, головний спеціаліст відділу державного контролю територіального управління Головавтотрансінспекції в Кіровоградській області Олександр Йокало та представники компаній-перевізників.

Відкрив захід начальник відділу автомобільно-технічної інспекції Управління ДАІ майор міліції Олександр Скалкович, який розповів про організацію пасажирських перевезень та заходи щодо забезпечення їх безпеки. Він акцентував увагу на стані аварійності в області за участю пасажирського транспорту.
Під час наради були окреслені основні напрямки спільних дій представників організацій для забезпечення належного рівня безпеки усіх учасників дорожнього руху.

- Станом на 4 серпня поточного року у Кіровограді та області зареєстровано 324 перевізники, які мають ліцензії, - констатує Олександр Скалкович – За перше півріччя 2012 року на дорогах міста та області працівниками ДАІ УМВС України в Кіровоградській області зафіксовано 2 ДТП з вини водіїв автобусів.
За словами Олександра Скалковича, інспектори ДАІ ставлять за мету проведення, в першу чергу, профілактичної роботи. Він також звернув увагу автоперевізників, що тривають літні канікули, через що на вулицях міста з'явилася велика кількість дітей. Тому водіям необхідно бути особливо уважними на дорогах.

З автоперевізниками Кіровгнрадщини обговорювалася тема безпеки громадського транспорту – маршрутних таксі, профілактики порушень Правил дорожнього руху і якість надаваних перевізниками послуг.

Під час обговорення існуючих проблем начальник управління Укртрансінспекції області Олександр Кукуленко зауважив, що управлінням постійно проводяться перевірки водіїв з метою виявлення порушень та подальшого їхнього усунення. Зокрема, дуже часто водії транспорту допускають порушення швидкісного режиму, не зачиняють двері під час руху, зупиняються у невстановленому місці тощо.

На завершення наради було прийнято рішення про спільну комплексну роботу щодо недопущення порушень на пасажирському транспорті, яке, перш за все, дозволить попередити дорожні пригоди, загибель і травмування людей внаслідок аварій.

У Кіровограді провели нараду про безпеку на пасажирському транспорті (фото),news,новости,Кировоград,Кировоградские новости,FotoInform,фото Игоря Филипенко,фотоинформ,спорт,афиша,Горсовет,ОДА,ОГА,областная власть,криминал,происшествия
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool