У Кіровограді прокуратура зобов’язала повернути до бюджету мільйонний борг

Травень 31, 2016 | Новини | Переглядів: 1086 | Коментарі: 0

За втручання прокуратури області у бюджет міста Кіровограда буде повернуто понад 6 мільйонів гривень заборгованості з орендної плати за користування нерухомим майном.

Зокрема, судом задоволено позовні вимоги прокуратури та постановлено стягнути з підприємства, що не сплачувало протягом півроку оренду цілісного майнового комплексу, зазначену сума боргу на користь бюджету.

На даний час, рішення суду перебуває на виконанні.

Як повідомлялося раніше, порушення економічних інтересів держави і громади міста Кіровограда було виявлено прокуратурою області в ході проведення ґрунтовного аналізу стану законності у сфері державної власності. Встановлено, що Управління власності та приватизації комунального майна Кіровоградської міської ради передало підприємству в строкове платне користування терміном на 25 років цілісний майновий комплекс, однак орендар свої зобов'язання за договором неналежним чином не виконував.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool