У Кіровограді продовжується демонтаж незаконно встановлених МАФів

Травень 13, 2016 | Новини | Переглядів: 1003 | Коментарі: 0

На один незаконно встановлений МАФ у Кіровограді поменшало. 12 травня, по проспекту Університетському напроти входу до Кіровоградської обласної лікарні на виконання рішення виконкому міської ради спеціалісти КП “Кіровоград – Благоустрій” демонтували встановлений з порушеннями торгівельний павільйон.

Про проведення демонтажу власник був повідомлений завчасно, проте на момент прибуття ліквідаційної бригади, кіоск не був підготовлений до знесення, натомість з нього велася торгівля. Влаасник споруди при цьому поводився агресивно і дозволяв собі нецензурну лайку на адресу членів комісії і депутатів міської ради. Патрульна поліція спрацювала оперативно і затримала порушника громадського порядку.
Комунальники ж завершили демонтажні роботи, розібрали павільйон і вивезли його на майданчик. Власник зможе забрати його після сплати всіх видатків на примусовий демонтаж. А на місці, де стояв МАФ, вже облаштований газон і посіяна трава.

Джерело

На один незаконно встановлений МАФ у Кіровограді поменшало. 12 травня, по проспекту Університетському напроти входу до Кіровоградської обласної лікарні
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool