У Кіровограді продовжила свою роботу друга сесія міської ради

Березень 29, 2016 | Новини | Переглядів: 1102 | Коментарі: 0

Сьогодні, 29 березня, продовжила свою роботу друга сесія Кіровоградської міської ради.

Третє засідання другої сесії розпочалося з хвилини мовчання за загиблими в антитерористичній операції на сході України кіровоградцями.
Міський голова Андрій Райкович зробив інформаційне повідомлення про утворення у міській раді міжфракційного депутатського об’єднання “За рівні можливості”. До об’єднання увійшли депутати Катерина Шамардіна - як голова, Тетяна Волкожа, Валентина Яремчук, Анна Ніжнікова та Лілія Матяшова.

Очільник міста також представив депутатському корпусу нових керівників виконавчих органів міської ради: начальника управління містобудування та архітектури Вадима Мездріна, начальника управління земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища Родіона Владова, начальника відділу реєстрації місця проживання особи Катерину Струк і начальника відділу державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців Анну Шевченко.

Секретар міської ради оприлюднив подяки від мешканців міста депутатам Дмитру Терзову та Олександру Шамардіну за активну участь у вирішенні проблем територіальної громади та допомогу бійцям Збройних Сил України.
Депутати сформували порядок денний сесії, при цьому для узгодження часу розгляду проекту рішення про Регламент міської ради довелося брати перерву для консультацій. Врешті вирішили розглянути це питання останнім, щоб детально опрацювати кожний пукт важливого документу. Погодилися також не розглядати сьогодні пропозицію міського голови щодо кандидатури заступника із гуманітарних питань і провести додаткові перемовини між депутатськими фракціями.

Міська рада розглянула депутатські запити та внесла зміни і доповнення до графіка прийому виборців депутатами міської ради.
Важливим моментом стало затвердження нової редакції Тимчасового положення про порядок демонтажу тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території міста Кіровограда. Міський голова переконаний, спрощення процедури знесення незаконно встановлених МАФів дозволить ефективніше боротися із самовільними будівництвами і швидше навести лад на вулицях Кіровограда.

Депутати затвердили також звіт про виконання міського бюджету за 2015 рік та внесли необхідні зміни до бюджету на рік поточний. В активі сьогоднішнього дня – прийняті галузеві програми: Програма розвитку фізичної культури і спорту у Кіровограді на 2016 рік, Програма будівництва, реконструкції, ремонту доріг та експлуатації дорожньої системи в місті Кіровограді на 2016 рік, програми продоохоронних заходів місцевого значення на 2016 рік, Програма розвитку малого та середнього підприємництва у м. Кіровограді на 2016 – 2020 роки, Комплексна програма діяльності Кіровоградської міської дружини на 2016 рік, Програма підтримання постійної мобілізаційної готовності міста Кіровограда на 2016 рік, зміни до Програми протидії тероризму у 2016 році та Комплексної програми внесення змін до Генерального плану міста Кіровограда.

Крім того, міська рада створила нове комунальне підприємство “Електротранс”, яке займатиметься організацією роботи тролейбусів і великомістких автобусів на маршрутах громадського транспорту обласного центру.
Перед розглядом Регламенту міської ради і питань земельних відносин міський голова оголосив перерву в роботі сесії.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool