У Кіровограді при Службі автодоріг створюється Громадська рада

Лютий 15, 2016 | Новини | Переглядів: 1003 | Коментарі: 0

До уваги громадських, релігійних, благодійних організацій, професійних спілок та їх об’єднань, творчих спілок, асоціацій, організацій роботодавців, недержавних засобів масової інформації та інших непідприємницьких товариств і установ, легалізованих відповідно до законодавства України (надалі – Інститути громадянського суспільства)!

 

25 березня 2016 року відбудуться установчі збори Громадської ради при Службі автомобільних доріг у Кіровоградській області.

Початок установчих зборів о 10:00. Місце проведення – зал нарад 2-го поверху адміністративного будинку за адресою: м. Кіровоград, вул. Полтавська, 38. Початок реєстрація учасників о 09:00.

На порядку денному планується розглянути наступні питання:

1. Обрання Голови, секретаря та лічильної комісії установчих зборів Громадської ради при Службі автомобільних доріг у Кіровоградській області.

2. Формування складу Громадської ради при Службі автомобільних доріг у Кіровоградській області.

Для участі в установчих зборах Громадської ради необхідно у строк до 10 березня 2016 року подати до Служби автомобільних доріг у Кіровоградської області заяву (у довільній формі), підписану уповноваженою особою керівного органу інституту громадянського суспільства.

До заяви необхідно додати:

- копію рішення, прийнятого у порядку, встановленому установчими документами Інституту громадянського суспільства, про делегування для участі в установчих зборах представника, який одночасно буде вважатися кандидатом на обрання до складу Громадської ради;

- біографічну довідку делегованого представника Інституту громадянського суспільства із зазначенням його прізвища, імені, по батькові, посади, місця роботи, посади в Інституті громадянського суспільства, контактної інформації;

- копію виписки з Єдиного державного реєстру підприємств та організацій та копію статуту (положення) Інституту громадянського суспільства, засвідчені в установленому порядку;

- інформацію про отримання Інститутом громадянського суспільства як володільцем бази персональних даних його членів згоди делегованого ним представника на обробку його персональних даних;

- інформацію про результати діяльності Інституту громадянського суспільства (відомості про проведені заходи, реалізовані проекти, виконані програми, друковані видання, подання Інститутом громадянського суспільства письмових обґрунтованих пропозицій і зауважень з питань формування та реалізації державної політики у сфері дорожнього господарства та інформування про них громадськості тощо) протягом року до дня подання заяви (у разі, коли Інститут громадянського суспільства працює менше року – за період діяльності);

- відомості про місцезнаходження та адресу електронної пошти Інституту громадянського суспільства, номер контактного телефону.

Після 10 березня 2016 року заяви для участі в установчих зборах Громадської ради при Службі автомобільних доріг у Кіровоградській області прийматися не будуть.

За додатковою інформацією звертайтесь до контактних осіб Служби автомобільних доріг у Кіровоградській області (понеділок-п’ятниця з 09:00 до 12:00 та з 14:00 до 17:00):

- Татаренко Микола Валерійович – провідний юрисконсульт. Телефон (0522) 24-35-74;

- Петрович Жанна Олександрівна – фахівець із зв’язків з громадськістю та ЗМІ.

Телефон (0522) 24-35-77.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool