У Кіровограді правоохоронці затримали 38-річного підприємця, який побив місцевого жителя

Вересень 08, 2014 | Новини | Переглядів: 905 | Коментарі: 0

З тяжкими тілесними ушкодженнями потерпілого доправили до лікувального закладу. Його стан здоров’я медики оцінюють як стабільно тяжкий. За вчинене підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти років.

Пригода сталася вихідними днями в одному з районів обласного центру. Поряд з розважальним закладом між відвідувачами-ровесниками сталася суперечка. Обмінявшись образливими словами, громадяни спочатку спробували мирно розійтися, але потім повернулися на місце події, щоб продовжити сварку.
В результаті один з них вхопив фрагмент тротуарної плитки та кинув її в опонента.
Свідки пригоди негайно викликали на місце карету швидкої медичної допомоги та наряд міліції.
Підозрювану особу доправили до Кіровоградського МВ УМВС в області для дачі пояснень.
– По даному факту відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження», – розповідає начальник Кіровоградського МВ УМВС в області Юрій Ткаченко. – За ці дії зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти років. Триває досудове розслідування.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool