У Кіровограді правоохоронці викрили наркопритон

Травень 25, 2016 | Новини | Переглядів: 1159 | Коментарі: 0

32-річний місцевий мешканець, раніше судимий за вчинення злочинів майнового характеру, надавав приміщення для виготовлення та вживання наркотиків наркозалежним особам.

«24 травня у домоволодінні громадянина поліцейські провели санкціонований обшук, під час якого вилучили опій ацетильований та екстракційний, приладдя і речовини для виготовлення наркотичного засобу», - повідомив начальник 4-го територіального управління Департаменту протидії наркозлочинності Нацполіції України Роман Панасюк.

За місцем проживання чоловіка працівники поліції також застали двох наркозалежних місцевих жителів, які пояснили, що знайомий неодноразово надавав їм помешкання для виготовлення та вживання наркотиків.

За результатами проходження особами медичного обстеження та висновками експертизи вилучених наркотичних засобів буде вирішено питання щодо повідомлення громадянину про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» та ч. 1 ст. 317 «Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» Кримінального кодексу України.

За скоєне кіровоградцю може загрожувати покарання – до п’яти років позбавлення волі.

Якщо Вам відома інформація про осіб, причетних до вчинення наркозлочинів, не залишайтесь байдужими, повідомте за телефоном гарячої лінії 095 189 4350, на електронну пошту: dpn4@antidrug.gov.ua. або безпосередньо до працівників за адресою: м. Кіровоград, вул. Велика Перспективна, 30. Конфіденційність гарантується.

За матеріалами відділу 4-го територіального управління Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool