У Кіровограді правоохоронці викрили крадія телефонних кабелів

Серпень 18, 2015 | Новини | Переглядів: 938 | Коментарі: 0

27-річний житель обласного центру із підвалів будинків викрадав телефонні дроти. Сума збитків, що зазнало підприємство зв’язку, становить близько 5 тисяч гривень. За такі дії зловмисник може потрапити за грати на строк до 5 років.

Протягом останніх тижнів до Кіровоградського міськвідділу міліції надходили повідомлення від керівництва підприємства зв’язку про крадіжку кабелів телефонної мережі. Як згодом було встановлено, до вчинення даного кримінального правопорушення причетний працівник одного з підприємств міста.

 Правоохоронці викрили зловмисника на місці злочину, у підвальному приміщенні будинку, коли чоловік намагався скоїти ще одну крадіжку, - повідомив начальник Кіровоградського МВ УМВС в області Ігор Пайлик. – На даний час доведено його причетність ще до кількох аналогічних кримінальних правопорушень.

Речові докази злочину – сумку з кабелем зв’язку, ніж та ліхтарик – правоохоронці вилучили.
За словами крадія, кошти, отримані за продаж дротів, витрачав на власні потреби, зокрема продукти харчування.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді обмеження або позбавлення волі на строк до п'яти років.

За матеріалами Кіровоградського МВ УМВС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool