У Кіровограді працівники міліції затримали викрадача металу

Квітень 28, 2011 | Новини | Переглядів: 1967 | Коментарі: 0

Працівниками Кіровоградського МВ УМВС України в Кіровоградській області за підозрою у скоєнні викрадення 5 тон металобрухту на загальну суму близько 9 тисяч гривень затримано 43-річного місцевого жителя. Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у  ВЗГ УМВС Кіровоградської області.

Зловмисник вирішив пограбувати одну із баз прийому металу, де раніше працював вантажником. Для здійснення задуму чоловік винайняв кількох помічників та водія. Вночі вони проникли на базу, завантажили металобрухт та зникли з місця події.

Вранці до відділу міліції надійшло повідомлення про крадіжку металу з території підприємства.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці швидко встановили особу головного організатора та виконавця злочинного задуму. Чоловік вже був неодноразово судимий за крадіжки та угон автомобіля.

Також встановлено, що кіровоградець заздалегідь домовився про допомогу з одним із робітників металобази та охоронцем сусідньої станції. Останній, до речі, спочатку вигадав історію про напад на нього та погрози з боку зловмисника. Але потім все ж таки зізнався, як все було насправді.

За даним фактом порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 186 Кримінального Кодексу України (грабіж, поєднаний з проникненням у приміщення чи сховище абоякийзавдав значної шкоди), санкція якої – покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років. Награбоване вилучено.

Стосовно двох пасивних спільників підозрюваного поки що обрано запобіжний захід – підписку про невиїзд. Слідство триває.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool