У Кіровограді посилять контроль за якістю питної води

Липень 05, 2016 | Новини | Переглядів: 796 | Коментарі: 0

На цьому, сьогодні, 5 липня, під час апаратної наради наголосив міський голова Кіровограда Андрій Райкович.

 

Нині необхідно дослідити, в якому стані знаходяться колодязі, що в приватному секторі, та чи придатна до вживання їх вода. Андрій Райкович доручив головам районних в місті Кіровограді рад, та квартальним взяти це питання під контроль.

Обстежити необхідно і водойми, де зараз відпочивають містяни.

- Особлива увага – водоймам, необлаштованим так званим пляжам, бо справжніх у місті немає – зазначив міський голова - Це – проблема, і в перспективі нам від неї не сховатись. Події в Ізмаїлі мають застерегти не лише наші відповідні санслужби, а всіх, і МНС в першу чергу. У цьому контексті відзначаю як позитив активізацію роботи управління торгівлі стосовно наведення порядку зі стихійними ринками. Але це крапля в морі. Піднімайте всіх на боротьбу з цією ганьбою. Але продуману і організовану. Просто вигнати – не варіант. Треба організувати альтернативу. Нормальні люди відгукнуться. А зловживання – викорінюйте!

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool