У Кіровограді порізали таксиста

Липень 05, 2013 | Новини | Переглядів: 838 | Коментарі: 0

Близько першої години ночі на лінію «102» надійшло повідомлення, про те, що до однієї з лікарень обласного центру доставлено чоловіка з численними різаними ранами кінцівок.

За попередніми даними, 57-річний водій таксі чекав на виклики, припаркувавши автомобіль на одній з вулиць обласного центру. Двері його транспортного засобу були не замкнені. Несподівано до авто сів незнайомець й попросив відвезти його до товариша.
По дорозі у зловмисника виник задум заволодіти коштами таксиста. Хлопець вийняв ніж й почав наносити водію тілесні ушкодження в область рук та ніг, в результаті чого потерпілий втратив керування. Після нападу пасажир вискочив із автомобіля й зник у невідомому напрямку, а водій таксі зателефонував своєму знайомому, який викликав швидку.
Протягом доби працівники міліції затримали підозрюваного і вилучили речові докази скоєного – ніж та одяг з плямами крові.
За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 Кримінального кодексу України «Умисне легке тілесне ушкодження». Слідство триває.

За матеріалами
Кіровоградського МВ УМВС області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool