У Кіровограді попередили крадіжку кабелю телефонного зв’язку

Липень 26, 2012 | Новини | Переглядів: 1260 | Коментарі: 0

Працівники відділу Державної служби охорони при УМВС в області попередили крадіжку телефонного кабелю у місті Кіровограді. Зловмисники встигли лише пошкодити люк колодязя, де він знаходиться. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM»  повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

Днями до ВДСО надійшло повідомлення від оператора ВАТ «Укртелеком» про спрацювання сигналізації телефонного кабелю в одному з мікрорайонів Кіровограда. За вказаною адресою одразу ж виїхав наряд працівників міліції. На місці правоохоронці виявили відкритий колодязь, в якому знаходиться телефонний кабель.
Під час відпрацювання прилеглої території працівники ВДСО помітили автомобіль, водій та пасажири якого викликали підозри. Їх видав одяг, який молодики забруднили у колодязі.
Молодих людей, а це - двоє місцевих жителів та один житель Добровеличківського району 20 та 21 років, працівники міліції доставили до Ленінського відділу міліції.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool