У Кіровограді пограбували іноземця

Червень 07, 2016 | Новини | Переглядів: 887 | Коментарі: 0

Зловмисником виявився раніше судимий за майнові злочини 25-річний житель обласного центру. Він відібрав у студента місцевого вишу сумку з грошовими коштами. За вчинене особі загрожує до 6 років ув’язнення.

До Кіровоградського відділу поліції надійшло повідомлення від 25-річного громадянина іншої держави про пограбування. Заявник розповів, що познайомився в одному з розважальних закладів міста з кіровоградцем.

Після спільного вживання алкогольних напоїв чоловіки вирішили проїхатися на таксі. У транспортному засобі між опонентами раптово виник конфлікт. У ході сутички зловмисник наніс іноземцю кілька ударів й заволодів сумкою з особистими речами, зокрема грошовими коштами у сумі 380 гривень.
«Провівши низку оперативно-розшукових дій, правоохоронці встановили місцезнаходження особи, причетної до кримінального правопорушення. Грабіжника, який переховувався у родичів на території Запорізької області, викрито та доправлено до відділу поліції для з’ясування усіх обставин злочину», - повідомив начальник Кіровоградського відділу поліції Ігор Пайлик.
Правоохоронці проводять за цим фактом досудове розслідування за ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

За матеріалами Кіровоградського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool