У Кіровограді подорожчає проїзд у тролейбусах

Червень 02, 2015 | Новини | Переглядів: 2413 | Коментарі: 0

Враховуючи зростання собівартості перевезень, з метою стабілізації пасажирських перевезень виконавчий комітет Кіровоградської міської ради встановив із 15 червня 2015 року вартість разового проїзду одного пасажира у міському електричному транспорті Кіровограда для ТОВ «Єлисаветградська транспортна кампанія» у розмірі 2,50 грн.

Виконком доручив управлінню розвитку транспорту та зв'язку Кіровоградської міської ради внести зміни до договорів на перевезення пасажирів у міському електричному транспорті в частині встановлення тарифу на перевезення відповідно до прийнятого рішення.
Умови проїзду в міських тролейбусах пільгових категорій громадян не будуть змінені, принаймі до кінця поточного року, відзначив під час засідання виконавчого комітету начальник управління розвитку трангспорту та зв’язку Микола Цирфа.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool