У Кіровограді перша електронна петиція до міської ради набрала необхідну кількість голосів

Травень 17, 2016 | Новини | Переглядів: 1538 | Коментарі: 0

Перша електронна петиція Кіровоградській міській раді набрала необхідну кількість голосів. За 12 днів до завершення терміну кіровоградці зібрали необхідних 450 голосів на підтримку розробки та втілення у життя концепції розвитку велосипедної інфраструктури у Кіровограді.

Мова йде про створення двох типів веломаршрутів: транзитних (з дому на роботу) та рекреаційних (у зелених зонах). Транзитні веломаршрути у такому випадку мають сполучати житлові масиви з центром. Пропонується виділити для цього велодоріжки на вулицях: В. Пермська, Соборній, Глінки, Академіка Тамма, Євгена Тельнова, Волкова, Героїв України, Університетському проспекті, Бобринецькому шляху, Генерала Родімцева, Преображенській, Гоголя, Пашутінська, Тарковського, Декабристів, Чорновола, Шевченка, Короленка, Полтавській, Студентському бульварі та проспекті Винниченка.

Відповідно до порядку, петиція, яка набрала необхідну кількість підписів на її підтримку, не пізніше наступного дня після набрання необхідної кількості підписів, роздруковується у відділі по роботі зі зверненнями громадян Кіровоградської міської ради та надається секретарю міської ради для визначення постійної комісії Кіровоградської міської ради, яка буде її розглядати.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool