У Кіровограді оголосили війну торгівлі на асфальті

Червень 16, 2016 | Новини | Переглядів: 1013 | Коментарі: 0

Муніципальний патруль у Кіровограді продовжив рейдові відпрацювання території Кіровограда у своїй планомірній боротьбі з незаконною вуличною торгівлею.

Сьогодні, 16 червня патруль у складі спеціалістів спецінспекції, управління сприяння розвитку торгівлі та побутового обслуговування населення, патрульної поліції та інспекторів Кіровоградського відділу поліції працював на території вулиці Попова.

Працював ефективно: у його активі 15 складених протоколів. Усі вони оформлені за торгівлю з рук у невстановлених місцях.
- Як ми і обіцяли, Муніципальний патруль працює фактично у щоденному режимі і активність у своїй діяльності тільки нарощуватиме, - відзначив начальник управління по сприянню розвитку торгівлі та побутового обслуговування Сергій Горбовський. – Торгівля у Кіровограді має вестися цивілізовано. Це принципова позиція міського голови Андрія Райковича і міської влади, яка має стояти на сторожі здоров’я мешканців міста.

У розпал літньої торгівлі більшість протоколів складено на продавців овочевою продукцією. Вони торгіють без будь – яких документів, що підтверджують походження і якість товару і без дозвільних документів на право займатися підприємницькою діяльністю. Такі підприємці вважають, що вони найхитріші, але врешті – решт вони обманюють самих себе і першими програють від від такого господарювання.

З бабусями, які торгують вирощеною городиною члени Муніципального патруля толерантні: йде наполеглива роз’яснювальна робота. Зовсім поряд розташоване спеціально облаштоване для торгвілі місце – ринок “Жемчуг”, там місця вдосталь і для підприємців і для пенсіонерів

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool