У Kіровограді оголошено конкурс адвокатів

Квітень 05, 2012 | Новини | Переглядів: 1310 | Коментарі: 0

На виконання наказу Міністерства юстиції України від 15.03.2012 № 409/5 «Про проведення конкурсу адвокатів, які залучаються до надання безоплатної вторинної правової допомоги», у Кіровоградській області оголошується конкурс адвокатів, які залучаються до надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Заяви та документи, необхідні для участі у конкурсі, приймаються до 23 квітня 2012 року Головним управлінням юстиції у Кіровоградській області, а також міським, районними та міськрайонними управліннями юстиції області.

З повним текстом оголошення, в якому зазначені дати проведення трьох етапів конкурсу, вимоги до претендентів, адреси для подання документів та телефони для довідок, можна ознайомитися на веб-сайті Головного управління юстиції у Кіровоградській області:

www. kr-just.at.ua.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool