У Кіровограді оголошено День жалоби

Липень 26, 2014 | Новини | Переглядів: 2059 | Коментарі: 0

У понеділок, 28 липня кіровоградці прощатимуться з двома своїми земляками, воїнами – героями, які віддали своє життя за незалежність і цілісність своєї країни в антитерористичній операції.

Цього дня останню шану віддадуть полковникові Сніцару Павлу Леонідовичу, командиру Кіровоградського стрілецького батальйону Національної гвардії та старшині 3 Кіровоградського полку спеціального призначення Гаркавенку Віктору Олександровичу, який помер від ран у військовому шпиталі.
У зв’язку з проведенням в обласному центрі жалобної церемонії, яка розпочнеться о 10.00 на Театральній площі, 28 липня у Кіровограді оголошено Днем жалоби. Відповідне розпорядження видав секретар міської ради Іван Марковський.
Він також звернувся до усіх керівників підприємств, установ та організацій з проханням відмінити цього дня всі розважальні заходи та не включати гучну музику.

джерело
 


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool