У Кіровограді оформити житлові субсидії допомагатимуть студенти

Грудень 14, 2015 | Новини | Переглядів: 1421 | Коментарі: 0

У Кіровограді склалася складна ситуація з обробкою заяв на оформлення субсидій від мешканців міста.

Гостру проблему підняв начальник ЖЕО №3 Андрій Кур’ян під час наради міського голови Андрія Райковича з керівниками виконавчих органів міської ради сьогодні, 14 грудня.

За інформацією керівника, кіровоградці приходять до житлово – експлуатаційної організації з нарахованими субсидіями ще за вересень поточного року, у той час, як головне навантаження на сімейні бюджети лягає з початком опалювального сезону. А за жовтень – листопад нарахування ще не здійснені. У свою чергу, голова Кіровської районної в місті ради Олександр Кришко повідомив, що управління соціального захисту населення працюють сьогодні у надзвичайному режимі. Катастрофічно не вистачає спеціалістів, які б долучилися до обробки тисяч заяв на оформлення субсидії.

- Люди жодним чином не повинні страждати від невчасно оброблених документів, - наголосив Андрій Райкович. – Ми можемо залучити на допомогу спеціалістам студентів вищих навчальних закладів міста, які якраз у чей час поинають проходити виробничі практики.

Міський голова доручив відділу кадрової роботи оперативно встановити конктакт з ректорами ВНЗ і запросити студентів для виконання важливої соціальної роботи – це буде для них хорошою практикою. Як зміниться динаміка оброблення заяв на житлові субсидії у Кіровограді очільник міста пообіцяв перевірити особисто, завітавши до управління соціального захисту Кіровського району.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool