У Кіровограді обікрали ювелірну крамницю на суму близько ста тисяч гривень

Квітень 22, 2015 | Новини | Переглядів: 1211 | Коментарі: 0

Протягом місяця чоловік викрав із магазину, де працював охоронником, 19 виробів із золота, - повідомив т.в.о. начальника Кіровоградського міськвідділу міліції Володимир Гавриленко. – За такі дії підозрюваному загрожує до п’яти років позбавлення волі.

28-річний кіровоградець, перебуваючи на робочому місці, привласнював золоті вироби: браслети та ланцюжки. «Здобич» ховав у кишеню, а по закінченню зміни швидко збував прикраси. Отримані кошти витрачав на власні потреби.
Виявивши нестачу золота, власники крамниці відразу ж звернулися за допомогою до працівників міліції.
У результаті першочергових слідчо-розшукових дій оперативники встановили особу злодія. Раніше кіровоградець вже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжку.
Зловмиснику оголошено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Підозрюваному загрожує покарання у вигляді обмеження або позбавлення волі на строк до п'яти років.

За матеріалами Кіровоградського МВ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool