У Кіровограді невідомі нападають на автобуси

Листопад 25, 2011 | Новини | Переглядів: 1703 | Коментарі: 0

23 листопада в самому центрі міста на зупинці «Дитячий світ» на міському пасажирському транспорті сталася чергова неприємна подія.

Біля 17 години на автобусі МАЗ, що працював на міському маршруті № 150 «Вул. Генерала Жадова – сел. Молодіжне» (перевізник – ПАТ «Автобусний парк» 13527), невідомими особами було розбито заднє скло. За інформацією перевізника загалом, протягом останнього тижня, це вже четвертий випадок.
Зрозуміло, що від цієї хвилі вандалізму у місті Кіровограді страждають перш за все пасажири, які змушені в години «пік» пересідати з пошкодженого автобусу в інші транспортні засоби.

Враховуючи високу вартість та специфіку розбитого скла, випустити в короткі терміни на лінію автобуси, що були пошкоджені, у підприємства немає технічної можливості. Це приводить до зменшення кількості автобусів на соціально значущих маршрутах міста.

Тому управління розвитку транспорту та зв’язку міської ради та керівництво підприємства просять мешканців міста, яким щось відомо про осіб, що брали участь у даній події, повідомити правоохоронні органи по телефону 102 та у подальшому сприяти підтриманню громадського порядку у місті.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool