У Кіровограді найбільше скарг надходить на водіїв маршруту 1-ц

Липень 23, 2014 | Новини | Переглядів: 1176 | Коментарі: 2

Сьогодні, 23 липня, міська комісія з питань розгляду скарг із нетактовної поведінки водіїв транспорту загального користування міста Кіровограда під головуванням заступника міського голови Сергія Васильченка розглянула п'ять скарг мешканців Кіровограда на нетактовну поведінку водіїв та відмову у перевезенні пільгових категорій громадян.

За результатами розгляду скарг комісія рекомендувала керівництву ПП «УкрАвтоІнвест», що обслуговує маршрут № 8, провести з усім водійським складом позачерговий інструктаж, у якому акцентувати увагу на необхідності постійного підвищення рівня обслуговування пасажирів, зокрема пільгових категорій населення.
Члени комісії також рекомендували керівництву ПП «Автобаз - Кіровоград» виготовити інформаційні таблички з написом “На ремонт” або “Замовлення” та вчасно оповіщувати ймовірних пасажирів, якщо водії мають намір з’їхати з маршруту.
А от вислухавши скаргу заявника, щодо нетактовної поведінки водія на маршруті №55, комісія наполегливо рекомендувала керівництву КТ «Автолегіон Варванської Ю.В.» розірвати трудові відносини з таким водієм.
На жаль керівники підприємства ПП “Олікс”, на водіїв якого надходить найбільше скарг від пасажирів, вдруге проігнорували засідання комісії. Відповідною була і реакція. Зважаючи на велику кількість пасажирів, незадоволених політикою водіїв маршруту №1Ц щодо перевезень пільгових категорій населення, вирішено організувати перевірки роботи транспортних засобів на одному з найпривабливіших транспортних маршрутів Кіровограда спільними рейдами спеціалістів управління розвитку транспорту та зв’язку і Укртрансінспекції. Чим це загрожує перевізнику?
- Якщо на транспортне підприємство впродовж місяця будуть складені три акти за аналогічні порушення, автоматично наступає право замовника перевезень в односторонньому порядку розірвати укладені угоди з перевізником, - пояснив в.о. начальника профільного управління Олександр Анкудінов. – У той же час, ми зацікавлені, щоб сфера пасажирських перевезень в обласному центрі працювала стабільно і намагаємося знайти спільну мову з усіма керівниками підприємств, що надають послуги із перевезень пасажирів громадським транспортом у Кіровограді. На жаль, поки що ПП “Олікс” намагається говорити з нами мовою ультиматумів, а це не кращий варіант пошуку балансу інтересів пасажирів, перевізника і влади.

джерело


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool